Aluminium Laadbakken


MEMPHIS Laadbakken levert in aanvulling op de stalen 3 zijdige kippers van Henschel ook open laadbakken volledig in aluminium.

Deze aluminium laadbakken gaan dankzij de duurzaamheid van aluminium erg lang mee, en kunnen eventueel door de aanpasbare geschroefde onderconstructie meeverhuizen naar een ander voertuig. Ook is de constructie dankzij het gebruik van aluminium licht van gewicht.

   

Onderbouw: 

Het hulpframe bestaat uit geeloxeerde Aluminium- langsdragers. De langsdragers zijn met de dwarsdragers verbonden d.m.v. een klemmechanisme. De bevestigingsconsoles voor de verbinding van het frame aan het chassis van het voertuig zijn geschroefd of worden los geleverd  en kunnen ter plaatse in de langsdragers worden geboord.

Opbouw:

De bordwanden zijn 25 mm dikke, geeloxeerde aluminium profielen , en hebben een hoogte van 400mm. De voorwand word met stevige houders aan het laadbakframe bevestigt. Optioneel zijn de laadbakken ook met tussenrongen en achterhoekrongen leverbaar. De achterklep is voorzien van een opklapbare opstap en kabels om de klep horizontaal te houden wanneer deze open blijft. Bevestigingshaken volgens UVV/VGB zijn in het laadbakkader verzonken. Alle laadbakken langer als 4600 mm lengte krijgen standaard tussenrongen. Optioneel is een cabinebescherming met geïntegreerde ladderdrager beschikbaar.

Bodem:

De Bodemplaat is van betonplex afkomstig uit Duitsland of Finland . De platen worden met de constructie verschroefd, waarna de zijkant wordt afgekit. De dikte van de plaat is 15mm.

Detail  Inrijbeveiliging Montage

Maatwerk: 

Dankzij de oneindige mogelijkheden van de gebruikte aluminium profielen, kunnen wij een vergaande vorm van maatwerk aanbieden.  Te denken valt hierbij aan vrije ruimte creëren voor het plaatsen van een gereedschapskoffer of kraan , huifopbouw , extreem lage opbouw en diepladeruitvoeringen.