Over ons


HENSCHEL ENGINEERING AUTOMOTIVE heeft een jarenlange traditie en ervaring in de automotive-industrie. Reeds 30 jaar geleden begon het bedrijf in België met de productie van laadbakplatformen in alle mogelijke varianten voor originele af fabriek OEM levering voor bekende automobielfabrikanten. Daarnaast wordt al meer dan 15 jaar de zelf ontwikkelde driezijdige kipper geproduceerd. Inmiddels is sinds 2010 onze productiefaciliteit gevestigd in het Poolse Kostrzyn aan de rivier de Oder – slechts 60 km van Berlijn.

HEA_Panorama

Breed scala van producten

Variërend van lichtgewicht laadbakken en dieplader laadbakken gemaakt van staal en aluminium, tot Kipper modellen met aluminium en stalen zijpanelen, bieden wij ook opties als bordwandverhogingen , speciale kleuren , opbergkisten, en maatwerk aan. Op verzoek van de klant kunnen speciale uitvoeringen worden gerealiseerd, die verder gaan dan de standaard uitvoering van de carrosserieopbouw.

 

Professionele Team Performance

Ongeveer 60 medewerkers houden zich dagelijks bezig met oplossingen voor driezijdige kippers en open laadbakken. Het team van experts ontwerpt alle Laadbak en kipper modellen in eigen beheer in een eigen research en development afdeling. De productie van de carrosserieën wordt van begin tot eind in een eigen fabriek volbracht, met de aller modernste productie methodes.

Produktie Henschel Polen Kippers en Laadbakken

Certificering

Henschel Engineering Automotive is in het bezit van diverse certificeringen waaruit blijkt dat er volgens de modernste methodes geproduceerd wordt. ISO9001, ISO TS16949, en ISO 3834-2.

                                                                                                                                                                                                                  ISOTS16949_2  ISO9001  ISO3834_2